Vårt erbjudande

Vårt erbjudande till Dig

Förpackningsdesign är vår passion och vårt mål är att skapa förpackningar som säljer! I tätt samarbete med våra kunder tar vi fram unika lösningar som matchar såväl produktens förutsättningar som kundens önskemål. Läs mer om hur vi arbetar och om vår designprocess.

Förutom att ta fram unika förpackningslösningar hjälper vi även Dig med valet av rätt material. Eftersom det finns många olika kvalitéer utgår vi från vad din produkt kräver. Med rätt material tar vår förpackningskonstruktör fram lämpliga förslag på förpackningslösningar som skyddar din produkt. I vårt offsettryckverk kan vi dessutom trycka i upp till 6 färger med möjlighet till att få fina effekter med hjälp av effektlack som kan vara matt, blankt eller knottrigt. Läs mer om vår tryckteknik.

Utöver detta erbjuder vi även tillval i form av exempelvis prägling, foliering samt massvis av andra extrafunktioner. Att addera detaljer som dessa är ett utmärkt sätt att få Din förpackning att verkligen stå ut ur mängden och ge den ett unikt uttryck!

Slutligen har Du som kund hos oss på FrontPac har Du även tillgång till vår logistikservice med lagerhållning.