Dryck & Livsmedel

Dryck & Livsmedel

En attraktiv förpackning säljer mer och det blir allt viktigare att din mat eller dryck sticker ut bland de andra varorna på hyllan. Din förpackning ska berätta om din produkt och förmedla ditt budskap till kunden samt hjälpa till att skydda din produkt så den kommer fram i perfekt skick.

Dryck och livsmedel är en färskvara som ställer höga krav på både förpackningen och inte minst logistiken. Den ska kunna skydda produkten under transport, klara av att bära upp den tyngd som produkten medför och får gärna vara lätt att bära och öppna. Dryck är en sådan produkt som ställer höga krav på förpackningens styrka då denna kan väga väldigt mycket.

Att välja rätt material är viktigt. Förpackningen behöver ett starkt material för hållbarheten och produkten behöver ett material som lämpar sig till dess olika förutsättningar så den ska hålla sig fräsch så länge som möjligt.

Nästan all typ av livsmedel behöver komma fram i tid och därför anpassar vi vår produktion och leverans utifrån ditt behov. Vi producerar din livsmedelsförpackning enligt EUs krav om GMP – Good Manufacturing Practice.

Vare sig det gäller Bag-in-box, skokartonger, redskapsförpackningar etc. så kan vi hjälpa dig att hitta en kostnadseffektiv lösning för din produkt som uppfyller dina och produktens krav. Vi tittar på din produkts förutsättningar och jobbar vidare därifrån för att det ska bli så bra som det bara går. Vi har tekniken och kunskapen som behövs!