Om oss

Om oss

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. Vi är en komplett förpackningsproducent, från papper på rulle via egen konvertering till färdig förpackning. Vi finns i Arlöv strax utanför Malmö och med det senaste förvärvet av Antpac är vi idag är cirka 150 anställda och har en omsättning på omkring 300 miljoner SEK.

Med nästan 40 års expertis i ryggen erbjuder vi våra kunder en unik kompetens inom offsettryckta förpackningar och displayer i papp. Våra lösningar skapas av professionell personal som arbetat många år med att utveckla kostnadseffektiva lösningar baserade på våra kunders behov. Hela processen sker in-house; från våra kreativa och lyhörda säljare och designers, via vår snabba men noggranna produktionspersonal, till våra flexibla logistiker som ser till att dina produkter hamnar precis där och när de ska.

Vi har många olika sorters kunder; allt från småföretagare till flera välkända märken inom exempelvis vin & vodka, bilindustrin, kosmetika och leksaker. Vi levererar förpackningar till 22 länder, där 47% av leveranserna sker till andra länder än Sverige. Det är våra kunder som får oss att utvecklas och bli bättre på det vi gör, allt tack vare deras höga krav.

Vårt mål är att bemöta våra kunders önskemål, göra vårt yttersta för att tillgodose dessa och göra våra kunder så nöjda som möjligt!