Nyhet

ProWein 2016

ProWein mässan hålls varje år i tre olika länder. Det är en internationell och väldigt populär mässa för människor som jobbar inom vin och spritdrycks branschen. Hit kommer leverantörer och producenter för att dela kunskaper och knyta nya affärskontakter. Vi var på plats i Tyskland, Düsseldorf, med vår monter för att visa upp vad vi kan tillföra inom Bag-in-Box kategorin.

I år besöktes mässan av över 55,000 människor där hälften av dessa kom från andra länder än Tyskland och där var 6,200 utställare från 59 olika länder. Utställarna är producenter inom alla olika sorters sektorer och kvalitetsklasser inom vin och spritdrycker som vill visa upp vad just dem är så bra på. Det är detta som gör det till en mässa som passar alla! Det är även anledningen till att vi ställer ut på mässan då vi ser en stor fördel att kunna knyta nya kontakter med företag även utanför Sveriges gränser.  Vi visade upp alternativet till glasflaskan, nämligen Bag-in-boxen som är en förpackning som vi har producerat flera miljoner exemplar av. På systembolaget i Sverige är denna typ av förpackning en storsäljare och vi ville gärna informera besökarna om detta. Sen behöver det inte bara handla om Bag-in-Box för vår del, utan vi kan även erbjuda attraktiva presentförpackningar till din flaska.

Vi upplevde årets mässa som positiv och vi har fått kontakt med några nya potentiella kunder som vi ser fram emot att få jobba med.

Nästa ProWein mässa är i Düsseldorf den 19-21 Mars 2017, kom gärna dit och träffa oss där och upplev denna fantastiska mässa!