Nyhet

Archive

FrontPac satsar framåt

På FrontPac har man precis avslutat ett väldigt starkt 2016 och har stora förhoppningar för 2017. De investeringar på runt 100 miljoner som gjorts de senaste åren har gett önskad effekt och man har idag en modern och effektiv fabrik. Därför stärker man upp säljorganisationen med Per Markerud. Per har ett förflutet i förpackningsbranschen sedan många år. Per har bland annat varit med och grundat både PacPoint och Antpac. Per väljer nu att kliva av Antpac och ser en stor potential att kunna erbjuda FrontPacs hela in-house kompetens som en av få i Skandinavien. Allt från FrontPacs egna konstruktionsavdelning, tryckeri, welltillverkning hela vägen till logistikfunktionen.

Per tillträder sin tjänst den 1:e april.

FrontPac har förstärkt sin organisation på planeringsfunktionen, det är Uwe Bartl som tillträder som planeringschef. Uwe kommer närmast från Smurfit Kappa och kommer bidrag med sin kompetens att stärka upp området huvudplanering av hela verksamheten.

Uwe har tillträtt sin tjänst den 3:e februari.

FrontPac är Skandinaviens ledande tillverkare av förpackningar i offsettryckt kascherad wellpapp. FrontPac konverterar från papper på rulle till färdiga förpackningar i kombination med logistiklösningar vilket gör dom till en komplett förpackningsproducent. FrontPac finns i Arlöv strax utanför Malmö, cirka 100 anställda med en omsättning på 173 miljoner SEK.