Display

Display

En display agerar som en extra reklamyta för din produkt. Samtidigt lyfter den bort din produkt från konkurrenterna på hyllorna och har samma syfte som en förpackning - att sälja din produkt. Den stora designade ytan hjälper till att kommunicera ditt budskap till kunden. 

I informationsbruset som finns i butikerna och varuhusen gäller det att få din produkt att sticka ut bland övriga produkter då konkurrensen är hård. En exponerad yta placerad utanför butikshyllorna gör att sannolikheten blir större att kunden väljer just ditt varumärke. Denna yta kan vara en display eller skylt som kan se ut på många olika sätt och användas i olika sammanhang. Den agerar som en reklampelare och förvaring för din produkt, samtidigt som den gör det lättare för kunden att hitta just din produkt som kan resultera i ökad försäljning.

Displayen designas för att ytterligare förstärka det budskap du vill kommunicera och det skapas samtidigt en stor yta i varuset eller butiken vars syfte är att lyfta fram din produkt.

Tillsammans skräddarsyr vi Din display!