Förpackningar

Förpackningar

Du vet redan varför dina produkter är bra och vilka värden du vill att de ska associeras med. Men vet köparna det? Inte om du inte berättar det för dem! Din produkts förpackning utgör en utmärkt exponeringsyta där du med hjälp av dekoren kan förmedla precis vad du vill. Via en tilltalande förpackning kan du enklare sälja in din produkt till kunderna på ett smidigt sätt.

Det handlar om att aktivt och medvetet kommunicera produktens värde och skapa en relation till kunden. Lyckas du med detta vågar vi lova att din försäljning kommer öka.

Varumärkesorienterade företag är dubbelt så lönsamma som andra företag.

Frans Melin, ekonomie doktor i varumärkesstrategi vid Lunds universitet,

Konkurrensen blir allt hårdare och i djungeln bland alla produkter gynnas din produkt av en förpackning som sticker ut och fångar upp köparens intresse. Då en stor del av våra köpbeslut baseras på varans förpackning krävs det därför att man lägger ner lite tid på förpackningen också. Och visst håller du med om att du lockas mer till att lägga ner en snygg förpackning i korgen än en intetsägande?

Vi ser inte din förpackning som enbart ett transportemballage, utan det är även en säljare och varumärkesbärare - och en väldigt bra sådan!

Utifrån dina förutsättningar och önskemål får vi tillsammans din produkt att träda fram ur den grå massan så att din förpackning har en chans bland konkurrensen. Med den senaste tekniken, vassaste effekterna, speciella papperskvalitéerna och den bästa logistiken gör vi detta möjligt! Somliga av våra kunder har kunnat visa en försäljningsökning med 25% efter att vi tagit fram rätt förpackning i den totala marknadsstrategin.

 

 


Dryck & Livsmedel

En attraktiv förpackning säljer mer och det blir allt viktigare att din mat eller dryck sticker ut bland de andra varorna på hyllan. Din förpackning ska berätta om din produkt och förmedla ditt budskap till kunden samt hjälpa till att skydda din produkt så den kommer fram i perfekt skick. Vi har tekniken och kunskapen som behövs.

Läs mer

Konsumentprodukter

Konsumentprodukten samsas alltid med en massa andra produkter i butikshyllan. Förpackningen som din vara ligger i blir dess beskyddare och varumärkesbärare, men ofta också dess enda säljare. Se till att denna säljare säger det du vill ha sagt!

Läs mer

Industri

Produkter inom industrin är ofta tunga och hårda vilket ställer högre krav på förpackningen. Det behövs därför en förpackning som klarar av att bära upp produkten samtidigt som den skyddas. Ett väl infettat kullager får inte vara några problem. För detta krävs speciella material och kunskap som vi kan erbjuda.

Läs mer

Display

En display agerar som en extra reklamyta för din produkt. Samtidigt lyfter den bort din produkt från konkurrenterna på hyllorna och har samma syfte som en förpackning - att sälja din produkt. Den stora designade ytan hjälper till att kommunicera ditt budskap till kunden.

Läs mer