Förpackningar

Vi kan förpackningar

Du vet redan varför dina produkter är bra och vilka värden du vill att de ska associeras med. Men vet köparna det? Inte om du inte berättar det för dem!

 

Din produkts förpackning utgör en utmärkt exponeringsyta där du med hjälp av dekoren kan förmedla precis vad du vill. Via en tilltalande förpackning kan du enklare sälja in din produkt till kunderna på ett smidigt sätt. Det handlar om att aktivt och medvetet kommunicera produktens värde och skapa en relation till kunden. Lyckas du med detta vågar vi lova att din försäljning kommer öka! 

 

Några av kategorierna vi producerar förpackningar till är:

Dryck & Livsmedel

Konsumentprodukter

Industri 

E-handel

Varumärkesorienterade företag är dubbelt så lönsamma som andra företag.

Frans Melin, ekonomie doktor i varumärkesstrategi vid Lunds universitet,

Konkurrensen blir allt hårdare och i djungeln bland alla produkter gynnas din produkt av en förpackning som sticker ut och fångar upp köparens intresse. Då en stor del av våra köpbeslut baseras på varans förpackning krävs det därför att man lägger ner lite tid på förpackningen också. Och visst håller du med om att du lockas mer till att lägga ner en snygg förpackning i korgen än en intetsägande?

Vi ser inte din förpackning som enbart ett transportemballage, utan det är även en säljare och varumärkesbärare - och en väldigt bra sådan!

Utifrån dina förutsättningar och önskemål får vi tillsammans din produkt att träda fram ur den grå massan så att din förpackning har en chans bland konkurrensen. Med den senaste tekniken, vassaste effekterna, speciella papperskvalitéerna och den bästa logistiken gör vi detta möjligt! Somliga av våra kunder har kunnat visa en försäljningsökning med 25% efter att vi tagit fram rätt förpackning i den totala marknadsstrategin.